» » » Продукція Transtecno в сфері утилізації та переробки відходів

Продукція Transtecno в сфері утилізації та переробки відходів

RSS

04.04.2024

В останні роки спостерігається безперервне зростання галузі переробки матеріалів та переробки відходів, яке зумовлене прагненням компаній керувати ресурсами та обмежувати обсяг відходів.

Transtecno в сфері утилізації

Transtecno пропонує продукцію для компаній, які працюють у сфері водоочищення та виробляють сепаратори, осушувачі шламу, очисні установки, агрегати попереднього очищення. Залежно від запитів, габаритів та призначення обладнання та установок використовуються різні типи мотор-редукторів Transtecno — від черв'ячних до чавунних редукторів серії IRON.

Найменші габарити черв'ячних редукторів серії CM-CL Transtecno застосовуються в стрічкових конвеєрах установок для переробки відходів, а також в обладнанні, призначеному для рециклінгу вторинної сировини.

Transtecno в сфері утилізації

Мотор-редуктори Transtecno серії IRON, що характеризується підвищеною потужністю, знаходять широке застосування у промислових шредерах, змішувачах, подрібнювачах та дробарках різного типу, а також у деяких шнекових конвеєрах.

Transtecno в сфері утилізації

У пресах і сміттєсортувальних установках використовуються мотор-редуктори Transtecno різного типу, як алюмінієвому корпусі так і в чавунному корпусі. Черв'ячні та конічно-циліндричні мотор-редуктори.

Важливе місце займаєють також гармати для придушення пилу. Для оптимального керування рухом цих систем Transtecno пропонує механічні домкрати серії DZ.

Transtecno в сфері утилізації

Все це – лише деякі приклади, які свідчать, що завдяки широкому асортименту продукція Transtecno здатна забезпечити потреби цієї багатогранної галузі. Її глибоке та комплексне вивчення дозволяє компанії Transtecno щодня знаходити найкращі рішення для того чи іншого обладнання або системи вцілому.

СВ АЛЬТЕРА є офіційним дистрибутором італійського виробника Transtecno в Україні. Для придбання мотор-редукторів, електродвигунів, редукторів та варіаторів Transtecno звертайтесь в офіси СВ АЛЬТЕРА.